Asociatia Spirit Tanar îşi propune să respecte principiul egalităţii şanselor şi a accesului liber la informaţie, la educaţie, a tuturor cetăţenilor indiferent de naţionalitate, sex, vârstă sau apartenenţă politică.

Donatii in bani

Pentru unii dintre noi, viata inseamna pur si simplu supravietuire. Lupta cu boala, lipsa posibilitatilor materiale, teama zilei de maine. Pentru toti acestia, haideti sa donam din suflet!

Donatiile in bani reprezinta sumele oferite de un furnizor (institutii guvernamentale, companii private sau persoane fizice) unui ONG pentru a fi folosite exclusiv pentru anumite proiecte si programe.

Donatiile oferite din bugetul de stat vin, de regula, cu anumite restrictii privind alocarea fondurilor in anumite zone si pentru beneficiari desemnati. Companiile private sponsorizeaza organizatiile non-profit si ca o consolidare a imaginii/reputatiei brandului.

Donatii in bunuri si obiecte

Doneaza haine, alimente, carti, obiecte de mobilier si orice altceva ce tie iti prisoseste, iar pentru altii poate insemna mult. Ti-au ramas mici hainele de anul trecut? Te-ai mutat si nu stii ce sa faci cu toate cartile care nu mai au loc in biblioteca? Sigur exista cineva care se va bucura de ele!

Donatiile in bunuri si obiecte sunt cadouri oferite in beneficiul functionarii unui ONG si pot consta in echipamente si piese de birotica, computere, mobilier, carti etc. De asemenea, un ONG poate primi in proprietate case, terenuri si alte bunuri prin mostenire, daca un filantrop consemneaza in testament acest lucru.

Donatii in timp

Voluntarii care activeaza intr-un ONG isi doneaza propriul timp prin implicarea neremunerata in activitatile organizatiei. La fel, colaboratorii externi si orice alta persoana care participa la proiectele unei asociatii non-profit face o astfel de donatie.

REDIRECŢIONEAZĂ 3.5% CĂTRE ASOCIAȚIA SPIRIT TÂNĂR

DATA LIMITĂ: 25 MAI 2022

 

„Împreună reușim!”

sprijinim tinerii din zona rurală să-și dezvolte cunoștințe și abilități utile în viață, care să le faciliteze înțelegerea socio-profesională, să cultivăm spiritul pozitiv, încrederea în forțele proprii și coeziunea în cadrul comunităților rurale.

Cere statului sa redirecționeze către Asociația Spirit Tânăr 3.5% din impozitul pe venit pe care l-ai plătit! Completează şi depune până pe 25 mai 2022 formularul 230 (pentru impozitul pe salariu sau/şi pensie) sau declaraţia unică (pentru alte venituri).

E simplu şi nu te costă nimic!

 

Pasul 1

Descarcă formularul precompletat cu datele asociaţiei noastre:

FORMULARUL 230 (pentru 1 an)

 

Anul: 2021 (anul anterior, pentru care deja s-a plătit impozitul)

Denumire entitate nonprofit:

ASOCIAȚIA SPIRIT TÂNĂR

Cod de identificare fiscala: 42621054

Cont bancar (IBAN): RO19BRDE410SV53208784100

 

* Conform noului cod fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

 

Pasul 2

Completează-l cu datele tale personale si semnătura.

Restul rubricilor nu trebuie completate.

 

Pasul 3

Dacă întâmpinați probleme la descărcarea formularului vă rugăm să îl solicitați prin mesaj pe Facebook sau la adresa de e-mail asociatiaspirittanar@gmail.com.

 

Pasul 4

Dacă ați adunat mai multe declaraţii, ne puteţi contacta telefonic la 0786252259 şi va veni un voluntar din partea asociaţiei să le ridice de la dumneavoastră.

Termenul pentru depunerea declaraţiilor este 25 mai 2022, după această dată contribuabilii pierzând dreptul de exercitare a opţiunii.

Conform O.G. nr. 92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obţinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obţine informaţii cu caracter fiscal din care să reiasă “identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”. Donatorii, în cazul în care doresc, pot să comunice asociaţiei faptul că au depus formularele respective.

 

Dacă doriți să sprijiniți direct unul dintre proiectele asociației puteți face donații în contul bancar al AST:

ASOCIAȚIA SPIRIT TÂNĂR

Cont (BRD, Sector 6, Sucursala FABERROM):

RO19BRDE410SV53208784100 (RON)

 

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta astfel:

Telefon: 0786.252.259

E-mail: asociatiaspirittanar@gmail.com

Web : https://asociatiaspirittanar.ro/

Vă mulțumim anticipat pentru sprijin!