MĂRȚIȘOR ÎN AJUTOR

MĂRȚIȘOR ÎN AJUTOR

  • Start: Feb 20th, 2020
  • End: Feb 21st, 2020
  • Time: 13:00 PM - 18:00 PM

Prima campanie cu caracter umanitar a Asociației SPIRIT TÂNĂR, a avut un real succes, datorită celor implicați în cadrul evenimentului cât și a vizitatorilor.
Proiectul “MĂRȚIȘOR ÎN AJUTOR”, începe cu o poveste… O poveste frumoasă, emoționantă, personajul principal fiind o tânăra fata.

“FETITA DE PORȚELAN” – O fata simpla, sensibilă, gingașa, dar cu o mare voința, o luptătoare și un exemplu demn de urmat de noi toți. Așa o putem descrie pe Gabriela, fetița care zilnic se luptă, cu zâmbetul pe buze, cu “boala oaselor de sticla” (OSTEOGENEZA IMPERFECTA).
Acest proiect, demarat de ASOCIAȚIA SPIRIT TÂNĂR, PRIMARIA DOMNESTI & CONSILIUL LOCAL AL COMUNEI DOMNESTI ȘI ȘCOALA GIMNAZIALĂ ” GHEORGHE CORNELIU”, a avut ca scop susținerea fetei și a familiei acesteia.
Campania umanitară a fost organizată sub forma “TARGULUI DE MARTISOARE ȘI FELICITĂRI”, toate contribuțiile financiare, donându-se fetiței.
ASOCIAȚIA SPIRIT TÂNĂR mulțumește copiilor din Școala Gimnazială ,,Gheorghe Corneliu” , Grădinița ,,Tărâmul Prieteniei” și Grădinița nr.1 Țegheș, Domnești, Ilfov, cadrelor didactice, părinților și vizitatorilor Târgului ,,Mărțișor în ajutor!”, care prin acțiunile lor au adus o rază de speranță ,,Fetei noastre de porțelan”, Gabriela.
Donațiile obținute în urma evenimentului au fost în valoare de 11.967 lei și au fost folosite în scopul renovării locuinței și achiziția unui laptop pentru a-i crea condiții mai bune Gabrielei pentru a-și continua pregătirea școlară de acasă.
Tot în cadrul evenimentului au fost donate și un cuptor cu microunde din partea Asociației SPIRIT TÂNĂR și o combină frigorifică, donată de către o familie cu suflet mare, care dorește să rămână anonimă.

Asociația Spirit Tânăr mulțumește doamnei Director Prof. Ionela–Liliana ȘTEFAN, cadrelor didactice și a voluntarilor pentru activitatea remarcabilă și implicarea în realizarea evenimentului caritabil ”Mărțișor în ajutor”.
Proiectul acesta a avut un rol multiplu: implicarea copiilor în activități creative, educative și creșterea coeziunii de grup și dezvoltarea spiritului civic.

Suntem convinși că și în continuare, prin tot ceea ce vom face, vom fi alături de cei care așteaptă ajutorul nostru.

Mulțumim.

Parteneri
Primăria comunei Domnești / Ilfov; Consiliul local al comunei Domnești / Ilfov
Școala Gimnazială ,,Gheorghe Corneliu”/ Domnești, Ilfov
Grădinița ,,Tărâmul Prieteniei”/Domnești, Ilfov; Grădinița nr.1 Țegheș, Domnești, Ilfov

Event location