REDIRECŢIONEAZĂ 3.5% CĂTRE ASOCIAȚIA SPIRIT TÂNĂR

REDIRECŢIONEAZĂ 3.5% CĂTRE ASOCIAȚIA SPIRIT TÂNĂR

DATA LIMITĂ: 25 MAI 2021

„Împreună reușim!”

sprijinim tinerii din zona rurală să-și dezvolte cunoștințe și abilități utile în viață, care să le faciliteze înțelegerea socio-profesională, să cultivăm spiritul pozitiv, încrederea în forțele proprii și coeziunea în cadrul comunităților rurale.

Cere statului sa redirecționeze către Asociația Spirit Tânăr 3.5% din impozitul pe venit pe care l-ai plătit! Completează şi depune până pe 25 mai 2021 formularul 230 (pentru impozitul pe salariu sau/şi pensie) sau declaraţia unică (pentru alte venituri).

E simplu şi nu te costă nimic!

Pasul 1

Descarcă formularul precompletat cu datele asociaţiei noastre:

FORMULARUL 230 pentru 1 an

FORMULARUL 230 – pentru 2 ani *
(este necesară completarea formularului şi a anexei)

Anul: 2020 (anul anterior, pentru care deja s-a plătit impozitul)

Denumire entitate nonprofit:

ASOCIAȚIA SPIRIT TÂNĂR

Cod de identificare fiscala: 42621054

Cont bancar (IBAN): RO19BRDE410SV53208784100

* Conform noului cod fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

Pasul 2

Completează-l cu datele tale personale si semnătura.

Restul rubricilor nu trebuie completate.

Pasul 3

Dacă întâmpinați probleme la descărcarea formularului vă rugăm să îl solicitați prin mesaj pe Facebook sau la adresa de e-mail asociatiaspirittanar@gmail.com.

Pasul 4

Dacă ați adunat mai multe declaraţii, ne puteţi contacta telefonic la 0786252259 şi va veni un voluntar din partea asociaţiei să le ridice de la dumneavoastră.

Termenul pentru depunerea declaraţiilor este 25 mai 2021, după această dată contribuabilii pierzând dreptul de exercitare a opţiunii.

Conform O.G. nr. 92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obţinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obţine informaţii cu caracter fiscal din care să reiasă “identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”. Donatorii, în cazul în care doresc, pot să comunice asociaţiei faptul că au depus formularele respective.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta astfel:

Telefon: 0786.252.259

E-mail: asociatiaspirittanar@gmail.com

Web : https://asociatiaspirittanar.ro/

Vă mulțumim anticipat pentru sprijin!

Event location

Call Now Button