În următoarea perioadă avem nevoie de sprijinul dumneavoastră!

Asociația Spirit Tânăr

Împreună reușim!
„Indiferent cât de mic este ajutorul sau implicarea ta – CONTEAZĂ!”

Persoanele care dețin o firmă pot redirecționa cei 20% din impozitul pe venit către Asociația Spirit Tânăr, doar semnând un contract de sponsorizare.

Firmele care efectuează o sponsorizare către Asociația Spirit Tânăr pot deduce valoarea sponsorizării până la nivelul de 20% din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul în care a înregistrat cheltuielile. La sfârșitul fiecărui trimestru, companiile au obligația de a plăti către stat impozitul pe venit aferent trimestrului respectiv, sau au posibilitatea de a ALEGE să sprijine un ONG.

            

Durează doar 10 minute să faceți primul pas în sprijinirea cauzei.
Cum puteți redirecționa 20 % din impozitul pe profit către Asociația Spirit Tânăr?

În prezent, legislația fiscală reglementează următoarele facilități fiscale în zona acțiunilor de sponsorizare atât pentru societățile plătitoare de impozit pe profit, cât și pentru societățile care intră sub incidența impozitului pe veniturile microîntreprinderilor sau pentru persoanele fizice autorizate.

Accesul la educație, șansa de a construi un viitor mai bun, grija pentru sănătate, o haină nouă, un acoperiș deasupra capului, toate acestea sunt cadouri neprețuite, la care nu toți oamenii au, din păcate, acces. Tu ce faci cu cei 20% din impozitul pe profit? Sponsorizează-i pe cei care au nevoie reală de ajutor și oferă-le, astfel, cel mai frumos dar.

SPONSORIZĂRI EFECTUATE DE CĂTRE PLĂTITORII DE IMPOZIT PE PROFIT

Modalitatea de a beneficia de facilitatea fiscală la plata impozitului pe profit este foarte simplă:

  • Calculați suma reprezentând 20% din impozitul pe profit și suma reprezentând 0,75% din cifra de afaceri;
  • Completați contractul atașat cu datele firmei;
  • Semnați un contract de sponsorizare cu Asociația Spirit TânărONG înscris în Registrul entităților/ unităților de cult, pentru care se acordă deduceri fiscale și virați suma dorită;
  • Trimiteți contractul scanat la adresa asociatiaspirittanar@gmail.com sau contactați asociația pentru a lua legătura cu unul dintre voluntarii AST;
  • Sponsorizarea acordată, limitată la valoarea cea mai mică dintre cele două sume calculate mai sus, se va deduce din impozitul pe profit datorat.

SPONSORIZĂRI EFECTUATE DE CĂTRE PLĂTITORII DE IMPOZIT PE VENIT

Societățile comerciale și microîntreprinderile care efectuează sponsorizări, potrivit legii, pentru susținerea organizațiilor non-profit și a unităților de cult înscrise în Registrul entităților/ unităților de cult, pentru care se acordă deduceri fiscale, pot beneficia de credit fiscal în cuantum de 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au efectuat sponsorizarea.

Pentru eventuale donații/sponsorizări se pot utiliza următoarele informații:

C.I.F: 42621054

Cont (BRD, sector 6, Sucursala FABERROM):

lei:    RO19BRDE410SV53208784100 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la următoarele numere de telefon:

📞 0786.252.259

📞 0766.335.811

Mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!