CINE SUNTEM

ASOCIAȚIA SPIRIT TÂNĂR

Cultivăm spiritul pozitiv, încrederea în forțele proprii și coeziunea în cadrul comunităților rurale.
Sprijinim tinerii din zona rurală să-și dezvolte cunoștințe și abilități utile în viață, care să le faciliteze înțelegerea socio-profesională.
Asociația Spirit Tânăr este o organizație neguvernamentală înscrisă în Registrul entităților/unităților de cult, înființată cu scopul de a acorda sprijin (moral, financiar și material), dar și de consiliere în dezvoltarea socio-profesională a tinerilor, ce dispun de potențial intelectual, dar nu și financiar. Acțiunile asociației sunt bazate pe voluntariat și dezvoltă proiecte cu caracter educaţional-cultural și sportiv, ce se adresează îndeosebi tinerilor din comunitățile zonelor rurale.

Asociația Spirit Tânăr este o organizație neguvernamentală înscrisă în Registrul entităților/unităților de cult, înființată cu scopul de a acorda sprijin (moral, financiar și material), dar și de consiliere în dezvoltarea socio-profesională a tinerilor, ce dispun de potențial intelectual, dar nu și financiar. Acțiunile asociației sunt bazate pe voluntariat și dezvoltă proiecte  cu caracter educaţional-cultural și sportiv, ce se adresează îndeosebi tinerilor din comunitățile zonelor rurale.

În contextul socio-economic actual este recunoscută pe plan mondial tendinţa de creştere a timpului de muncă şi a activităţilor şcolare în dauna timpului alocat activităţilor sportive.  Astfel, apare nevoia firească a populaţiei tinere de a beneficia de servicii de agrement tot mai diversificate.

Din dorința de integrare și modelare la viața socială actuală, asociația își  propune  participarea şi implicarea directă a acestora în educația nonformală prin participarea directă în proiecte cu caracter educațional-cultural și sportiv.

Cultivăm spiritul pozitiv, încrederea în forțele proprii și coeziunea în cadrul comunităților rurale, sprijinind tinerii din zona rurală să-și dezvolte cunoștințe și abilități utile în viață, care să le faciliteze înțelegerea socio-profesională.

Recunoscând importanța implicării elevilor în acțiuni și activități instructiv-educative, diversificate care să răspundă nevoilor de instruire ale acestora,  dorim să promovăm valorile cultural-educative și sportive care vizează creșterea coeziunii de grup, îmbunătățirea abilităților umane de bază, fizice și mentale, promovarea valorilor naționale, cooptarea în cadrul acțiunilor personal voluntar specializat în domeniile psihologic, educațional, artistic și sportiv, cât și implicarea directă a comunității locale.

CUM AJUTAM

Sprijinim tinerii din zona rurală

Să-și dezvolte cunoștințe și abilități utile în viață, care să le faciliteze înțelegerea socio-profesională.

Cultivăm spiritul pozitiv

Increderea în forțele proprii și coeziunea în cadrul comunităților rurale

Dezvoltarea socio-profesională

Dezvoltarea socio-profesională a tinerilor, ce dispun de potențial intelectual, dar nu și financiar.

ALATURATA-TE SI TU!

Copiii au nevoie de modele si de oameni generosi care sa ofere putin din timpul lor. Daca doresti sa ne ajuti si sa te alaturi echipei noastre de membrii si voluntari, te asteptam cu drag. La noi este locul potrivit pentru a-ti folosi energia, cunostintele, iar bucuria copiilor te va rasplati din plin.